Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2018

Εκκλησιαστικό Ορθόδοξο Ημερολόγιο Έτους 2020



Εκκλησιαστικό Ορθόδοξο Ημερολόγιο Έτους 2020

 Η επιμέλεια και η δημιουργία του παρόντος απλού εκκλησιαστικού ημερολογίου του έτους 2020  προς εκτύπωση (σε ότι μέγεθος χαρτί προτιμάτε για τον χώρο σας) έγινε από προσκυνητές που ευλαβούνται ιδιαίτερα τον 'Άγιο  δωρεάν.
Στο μονοσέλιδο ημερολόγιο αυτό οι μήνες και οι μέρες του χρόνου είναι εκτυπωμένες πάνω στο κυρίως σώμα του, το οποίο θα μπορεί να κρεμαστεί στον τοίχο από μια μικρή οπή που βρίσκεται στο πάνω μέρος.
* Όσοι θέλετε να το εκτυπώσετε τα προτεινόμενα χαρτιά για να αντέξουν στον χρόνο είναι χοντρά χαρτιά τύπου πχ velvet των  (300 - 350 gr) μεγέθους α4 ή b5 ή a3

** Ένας από τους πατέρες που ευλαβούνται ιδιαίτερα τον 'Άγιο μας συμβούλευσε τα ημερολόγια επειδή έχουν την εικόνα του αγίου όταν είναι να αλλαχθούν να μην πετιούνται στα σκουπίδια αλλά να τα διπλώνουν και να τα δίνουν προς καύση.



Πατήστε πάνω στον παρακάτω σύνδεσμο για να ανοίξει το αρχείο PDF:

ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ 2020 (PDF)

ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ 2020 (PDF) ΕΚΔΟΣΗ 1




Προεπισκόπιση σε μικρό μέγεθος του πιο πάνω PDF :




*Aν θέλετε κάτι να προστεθεί ή να αλλάξει μην διστάσετε να μας ενημερώσετε .Το E-mail  βρίσκεται αριστερά στο πεδίο «Επικοινωνήστε μαζί μου Μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου” στον παρακάτω  σύνδεσμο https://www.blogger.com/profile/06447532697324187994

**Αναλόγως της σύνδεσης σας, ενδέχεται να υπάρχει καθυστέρηση στη φόρτωση.

1 σχόλιο: